Skip to content

Muama Ryoko

Er du ofte ute og reiser og trenger uforstyrret tilgang til raskt Internett? Er du redd for å koble deg til offentlige nettverk på hoteller og flyplasser? Hvis du ser etter rask hastighet og sikkerhet samtidig , bli kjent med den nye reisepartneren. Muama Ryoko trådløst modem. Det overgår forventningene og gir ubegrensede muligheter for 4G LTE internettilgang nesten hvor som helst og når som helst. Denne enheten er liten, veier lite og får lett plass i lommen.

Muama Ryoko
Muama Ryoko

Spesiallaget for det utenkelige

Muama Ryoko er et trådløst datamodem av minimal størrelse, som utgjør et portabelt WiFi-nettverk via dataforbindelsen 4G LTE. Med denne enheten vil du være i stand til å koble deg til Internett så og si fra hvor som helst uten å benytte deg av tilgang til ofte usikre offentlige nettverk, eller betale for det som noen ganger er kraftig overpriset roaming. På grunn av kombinasjonen av en fordelaktig pris og høy grad av sikkerhet, er modemet en unik kilde til portabel trådløst WiFi, som du kan ikke bare kan koble deg til via mobiltelefonen, men også nettbrett, laptop og til og med hodetelefoner. Du kan bruke Muama Ryoko i mer enn 38 land over hele verden, inkludert nesten alle europeiske reisemål.

Muama Ryoko lommemodem er den beste måten til å forbli online på veien eller i tilfeller der den vanlige internettforbindelsen svikter. I tillegg, ved å bruke modemet eliminerer du risikoen for at dataene dine havner i feil hender eller blir misbrukt.

Hva kan skje når du kobler deg til et offentlig WiFi-nettverk?

Når du bor på et nytt hotell, spør du automatisk etter passordet til WiFi-nettverket og ser frem til å utføre både jobbrelaterte og personlige gjøremål på en komfortabel måte? Hackere venter på dette øyeblikket. De forårsaker skader for mer enn en million euro i skade hvert eneste år og stjeler en stor mengde personopplysninger. Ubeskyttede offentlige WiFi-nettverk gjør arbeidet deres i stor grad mye lettere. Mange av oss er ikke klar over risikoen og benytter uforsiktig tilgang til nettbanken via offentlige WiFi-nett.

Ikke gjør arbeidet til hackerne lettere ved å servere dem personopplysninger og penger på et sølvfat. Den letteste måten å holde personopplysningene trygge, er å koble deg sikkert til ditt eget unike personlige WiFi-nettverk som er sikret via WPA2. Ha alltid modemet for hånd og beskytt egne data.

Hvordan virker portabelt WiFi med Muama Ryoko?

Tilgang til Internett via en Muama Ryoko router er for øyeblikket den sikreste og samtidig den mest effektive måten å beskytte personopplysningene. Med denne unike enheten som passer i lommen, kan du opprette et sikkert og trådløst nett nesten hvor som helst.

Etter å ha satt i SIM-kortet og slått på modemet, vil enheten automatisk koble seg til det sterkeste lokale nettverket. Avhengig av destinasjonen, vil 3G, 4G eller LTE starte å overføre et sikkert trådløst nettverk. Alle enheter som kjenner SSID og nettverkspassord kan koble til dette nettverket. Internettilgang kan deles med inntil 8 enheter samtidig. Du kobler til ikke bare telefonen, men også den bærbare maskinen, nettbrett, hodetelefoner eller til og med en spillkonsoll.

Du kan til og med angi blokkering av risikable eller uønskede applikasjoner, slik som annonser, popup-vinduer og så videre. Du får modemet klar til bruk umiddelbart. Alt er gjennomsiktig og enkelt, ingen ekstra avgifter eller faste betalinger. Bare slå på modemet, gjennomgå oppsettet så er det klar til bruk. Prisen inkluderer også en pakke med 500 MB data.

Bli kvitt meningsløse roamingkostnader og slutt å benytte de farlige gratis offentlige nettverkene. Dra ut på landeveien med et modem i lommen.

Tekniske data Muama Ryoko

Du trenger ikke å bekymre deg konstant deg for hvor lenge du vil holde deg tilkoblet til et sikkert og ekstra raskt Internett. Selv om tilgangen til 3G, 4G, LTE-nettverk eller mobile hotspot bokstavelig talt suger kraften ut av den mobile enheten, er batteriet til Muama Ryoko modem ekstremt holdbart og vil støtte deg selv i de mest kritiske øyeblikk.

Batterilevetiden er 15 timer, og dataene suser av sted med en hastighet på opptil 150 Mbps. Dette er mer enn nok til telefonsamtaler over Internett.

Basispakken inneholder i tillegg til Muama Ryoko modem, også en ladekabel, et batteri og fremfor alt, et SIM-kort med 500 MB data gyldig i 30 dager. Etter utløpet av dataplanen eller at dataene er brukt opp, kan du kjøpe tilleggsdata på engangsbasis og utvide bruken av ruteren. Alt gjøres enkelt online på www.flexiroam.com.

Du kan selvfølgelig også bruke et SIM-kort fra din egen operatør, eller kjøpte et lokalt SIM-kort i utlandet og sette det inn i enheten.

Hva kan du gjøre med 500 MB sikre og ekstra raske data?

 • Du kan tilbringe 5 timer med surfing på Internett.
 • Du kan benytte deg av 25 timer med kartnavigasjon.
 • Du vil kunne sende 250 000 datameldinger via meldingsapplikasjoner online.
 • Du kan sende eller motta 2 500 e-poster.
 • Du kan laste opp inntil 1 000 foto på sosiale medier.
 • Du kan bruke opptil 150 minutter på telefonsamtaler over Internett.

Installasjon og innstillinger

Endelig holder du din flunka nye Muama Ryoko i hendene, og kan ikke vente med å utforske de ubegrensede mulighetene til et portabelt WiFi. Før du kan koble deg til, må du gjennomgå de innledende modem- og nettverksinnstillingene. Dette gjør du enkelt via noen få trinn:

1. Last ned appen FLEXIROAM X på din smarttelefon eller nettbrett (android, iOS).

2. Registrer deg og logg inn i appen. Ikke glem å verifisere kontoen din ved å klikke på lenken som ble sendt deg på e-post etter registrering.

Installasjon

3. Klikk på knappen i appen Link Starter Pack, og skanne strekkoden som befinner seg på baksiden av SIM-kortet. Nå aktiveres SIM-kortet og du får automatisk 500 MB data gratis.

Muama Ryoko Installasjon 2

4. Sett inn SIM-kortet i enheten og slå det på.

5. Koble den mobile enheten til det portable WiFi-et overført fra modemet.

I dette trinnet kan du benytte deg av 2 tilkoblingsmetoder:

 • Trykk på WPS -knappen (WiFi-beskyttet oppsett) på den høyre siden av modemet. QR-koden dukker opp på skjermen. Etter å ha skannet QR-koden, vil mobiltelefonen tilkobles automatisk det portable WiFi-nettet.
 • Se etter tilgjengelig nettverk på telefonen eller bærbar maskin, og velg det som har samme navn som det som vises på modemet Muama Ryokos display. Du finner også nettverkspassordet på samme sted. Skriv inn dette passordet på den mobile enheten.

6. Du kan endre innstillingene på modemet i henhold til egne behov gjennom grensesnittet på web, etter å ha skrevet inn http://192.168.0.1. Standard brukernavn og passord er: admin.

Ofte stilte spørsmål

Hvor kan jeg kjøpe denne enheten?

Du kan kjøpe denne enheten i den offisielle nettbutikken på denne nettsiden.

Hva er prisen på modemet?

Nåværende pris finner du på denne nettsiden. Selgeren tilbyr også ulike rabatter. Hvis du er heldig, kan du gjøre et røverkjøp.

Hvor mye koster frakten og når jeg vil jeg motta pakken min?

Frakten er gratis. Selgeren behandler bestillingen innen 24 timer, og forsendelsen leveres i løpet av få dager.

Finnes en pengene-tilbake-garanti?

Ja, du kan returnere modemet innen 30 dager.

Hvor mange enheter kan være tilkoblet?

Muama Ryoko kan dele den trådløse tilgangen til Internett med inntil 8 enheter. I tillegg til den bærbare datamaskinen, får du også enkel tilgang til Internett med smarttelefonen eller hodetelefoner. Alternativt kan du dele data med dine venner og familiemedlemmer.

Hvordan forandrer jeg WiFi navn og passord?

Standard WiFi-nettverksbrukernavn og passord er skrevet på etiketten inne i enheten. Den kan sees når batteriet er tatt ut. For å endre modeminnstillingen og redigere påloggingsnavnet, passordet eller nettverksnavnet, må du logge inn på webgrensesnittet på: http://192.168.0.1. Standard brukernavn og passord er: admin.

Inkluderer enheten et SIM-kort med data?

Ja. Modemet blir levert med et SIM-kort som har en forhåndsinnstilt dataplan i 30 dager med 500 MB data. Den aktiveres når du begynner å bruke modemet. Etter utløpet eller etter at du har brukt opp hele datakapasiteten kan du bestille en ny pakke. Du kan velge mellom flere alternativer basert på dine preferanser når det gjelder antall aktive dager og mengde av nedlastede data. De minste alternativene tilbyr portabel WiFi i 10 dager, den lengste i 360 dager.

Hvordan gjennomføres betaling av data?

Det er ingen betaling for data i den populære formen for fast pris. Bare kjøp et modem med et SIM-kort med en 500 MB datapakke som du kan bruke opptil 30 dager. Hvis du trenger tilleggsdata, kan du kjøpe dem online på engangsbasis.

Kan jeg bruke mitt eget SIM-kort?

Ja. Muama Ryoko modem vil også fungere med et SIM-kort fra hvilken som helst dataoperatør. For informasjon om dataplaner i de ulike land og mulighet for bruk, ta kontakt med din mobiloperatør.

Støttede land

WiFi-ruteren kan dekke blant annet hele Europa med mer. Den kan også brukes i de fleste land i Afrika, Asia, Nord- og Sør-Amerika og Oseania. Foreløpig fungerer ruteren pålitelig i mer enn 39 land over hele verden. Muama Ryoko-modemet kobler seg til det kraftigste lokale nettverket så snart du har ankommet reisemålet. Du kan imidlertid angi innstillingene dine og koble til et annet nettverk. Vil du sjekke om modemet ditt er aktivt i det aktuelle landet du vil besøke? Finn forhåndsinformasjon om dekningen på destinasjonen din på: //www.flexiroam.com/coverage.

Hva er resultatet av Muama Ryoko-modemtest?

Det er mange klare fordeler du kan utnytte ved dette modemet:

 • det er brukervennlig
 • datahastighet
 • liten størrelse
 • antall enheter som kan være tilkoblet samtidig
 • god pris
 • og selvfølgelig, den høye datasikkerheten

Vi har ikke funnet mange ulemper med Muama Ryoko-ruteren. Noen brukere, spesielt de konservative, kan kanskje påpeke at det ikke er mulig å kjøpe neste datapakke på butikken. Alt må gjøres online. På den annen side får du minst 30 dager på å teste enheten.

2 thoughts on “Muama Ryoko

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.